Article

Trillingselektriciteit om batterijvermogen te vervangen

Batterijen zijn lange tijd de meest cruciale energiebron geweest voor dit soort draagbare elektronica fiets accu, zoals led-apparaten, tv-afstandsbedieningen en andere energiezuinige gadgets. Een modern bedrijf blijft echter proberen om typische batterijen te vervangen die een soort batterij hebben die onmiddellijk kan worden opgeladen door krachtig te schudden.

Op dit moment gebruiken normale oplaadbare batterijen ongelooflijk giftige stoffen, hoewel standaardbatterijen onmiddellijk leeg raken en stortplaatsen vullen. Bother Industries, een Japans elektronicabedrijf, heeft een batterij geproduceerd die kan worden gefactureerd door trillingen en die wel 3,2 V aan energie kan produceren. Ondanks het feit dat deze batterijen een ongelooflijk kleine hoeveelheid stroom leveren, zeggen nogal wat veldanalisten dat de flexibiliteit om batterijen met vibratie te eisen echt een enorme doorbraak is.

Deze nieuwe batterijen, echter in prototypesoort, kunnen worden gebruikt om zowel 3A- als 2A-batterijen uit te wisselen. Ze werken op dezelfde manier als een fiets, waarbij ze een dynamo gebruiken om een ??magneet te laten draaien die meestal een normale batterij kost. De enige verandering is altijd dat deze batterijen nooit een methode van giftige chemische stoffen gebruiken en zullen worden opgeladen zonder dat dit veel wordt afgebroken. Tot nu toe zult u geen plannen vinden om de batterijen op de markt te brengen, maar ze hebben ongetwijfeld een grote waarschijnlijkheid.

Twee batterijen kunnen samen een spanning van ongeveer 3,2V leveren. Dit is echt precies de juiste hoeveelheid om een ??apparaat met een extreem laag vermogen te kunnen gebruiken, inclusief een afstandsbediening. Een volledige lading kan dit soort afstandsbedieningen energie geven voor ergens tussen de 10 en 30 drukken op de knop. Het opladen van de batterijen vereist tien tot dertig seconden schudden met een redelijk lagere frequentie. Voor sommige apparaten kan het zelfs voldoende zijn om rond te wandelen terwijl u het systeem in uw zak gebruikt. Het zou langer kunnen kiezen om volledig op te laden, maar het zou uiteindelijk toch presteren. De batterijen kunnen ook worden opgeladen, hoewel ze zich in een systeem kunnen bevinden. Met een groter vermogen is het echt goed te doen dat deze batterijen op een gegeven moment een mobiele telefoon kunnen creƫren die misschien nooit op een muur zou moeten worden aangesloten.

Dit is niet het enige bedrijf dat heeft gewerkt aan het opladen van batterijen of het voeden van eenheden door beweging of andere normale situaties. Bij wijze van voorbeeld, onlangs ontwierp een Brits bedrijf prototypes van laarzen die elektrische stroom opwekken op basis van de warmte in iemands tenen. Alleen al het dragen van deze laarzen gedurende twaalf uur kan genoeg elektriciteit opwekken om een ??mobiele telefoon op te laden. Hoewel noch dit, noch de batterijen zijn voorbereid op primetime, op voorwaarde dat ze niet meer dan voldoende stroom leveren om nuttig te zijn, zijn ze gewoon een stap over de aanpak om wegwerpbatterijen te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *